IYAŞ’tan Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

IYAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Başdeğirmen’e Iyaşspor forması takdim edildi.

Ziyarette konuşan IYAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Erol Büyükleblebi, IYAŞ olarak topluma, Isparta’ya sosyal açıdan yardımcı olmaya çalışan bir şirket olduklarını dile getirdi. Büyükleblebi, IYAŞ olarak okul, sağlık ocağı gibi çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da bu gibi çalışmaların devam edeceğini kaydederek, “Bundan önceki belediye yönetimi ile çok rahat çalışamadık. Seçimden öncede söylediğimiz gibi Şükrü Başkanımızın en iyi şekilde hizmet edeceğini, 15 yıldır yapamadığımız yatırımları birlikte yapabileceğimize inandığımız bir başkana geldik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın bize yaklaşımı yeni yatırımların önünü açacaktır. Daha önce Otel Isparta’da 10 milyon lira gibi bir rakam harcamamıza rağmen, Ziya Günaydın başkanımızı en az 30 kez otele gelmesi konusunda davet ettim, çünkü otel belediyenin, Isparta’nın malı. Gelip yaptığımız hizmetlerden dolayı böyle bir sıcak hava olsun isterdim, bir teşekkür isterdim, o teşekkürü alamadık. Bugün Şükrü başkanımızın yaklaşımı bizleri çok memnun etti. İnşallah Isparta’mıza bu yaklaşımla beraber, ortak çalışmayla daha çok yatırımlar yaparız. Bu sıcak ortam için başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

IYAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı da, Başkan Başdeğirmen ile karşılıklı sıcak ilişkilerin olduğunu kaydetti. Tezcanlı, “Başkanımız Isparta’ya çok faydalı olabilecek bir noktada bulunuyor. Kendisine başarılar diliyorum, üstlendiği görev kolay bir görev değil. Isparta’mıza layıkıyla hizmet edeceğine inanıyorum, IYAŞ olarak da çok güzel hizmetlerin içerisinde kendisiyle birlikte olacağız. Birlik ve beraberliğimiz sonuna kadar devam edecek” görüşlerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, IYAŞ’ın yapmış olduğu yatırımları yakından takip ettiğini, Isparta’ya çok büyük katma değer kazandırdığını söyledi. Başdeğirmen, “Vermiş olduğunuz vergiler, sağlamış olduğunuz istihdam Isparta’mız için çok önemli. IYAŞ çevre illerden misafir çekme anlamında da önemli bir kaynak. Düğün salonları, AVM, otel gibi yatırımlarınızla Isparta’nın ufkunu açacak çalışmalar içerisine girdiniz. Hayır konularında, spor anlamında, sosyal anlamda yaptığınız çalışmalar bizleri memnun etmektedir. Bugüne kadar hiç aksama olmadan ödemeleri layıkıyla yerine getirerek, belediyenin kiracılık görevini de en güzel şekilde yerine getirmişsiniz. Belediyemiz ve vatandaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Vergi verecek, istihdam sağlayacak şehrimize katkı sunacak her türlü yatırımın yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Başdeğirmen: “Bizlerin amacı şehrimizin gençlerine ve geleceğine hizmet etmektir”25.01.2020
Başkan Başdeğirmen: “Amacımız insana, memlekete hizmet”23.01.2020
Kalkınmanın anahtarı karşılıklı işbirliği 23.01.2020
“Zorda kalan komşunuzu bizlere bildirin”22.01.2020