Milletvekili Cesur’dan, Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, AK Parti, İYİ Parti ve CHP’li meclis üyeleri de katıldı.

Şükrü Başdeğirmen’e Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileklerini ileten İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “Tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. Isparta’nın şehrül emini olarak oturduğunuz bu makamda hayırlı işlere imza atmanızı diliyoruz. Hep beraber Isparta’mıza çok güzel işler yapmanız için bizlerde bu işin içerisinde oluruz. Isparta beklediği, özlediği, hak ettiği hizmet göreceği günlere kavuşur, temennimiz budur. Allah yardımcınız olsun. Isparta’nın üzerine taş üzerine taş konacaksa biz onun içerisindeyiz. Burada bulunan meclis üyesi arkadaşlarımızda bizimle aynı fikirdedirler. Yaptığınız doğru işlerde sizlerle birlikte yürüyeceklerine yürekten inanıyorum. Size çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Isparta’mızın bekleyen trafik başta olmak üzere sorunlarına bir an önce çözüm bulmak için çalışmalara başlayacağınızı biliyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Çalışmalarda birlik beraberlik mesajları veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de, “Memleketimize yapılacak her türlü işte birlik ve beraberliğin olması gerektiğini sizlerde bizlerde söyleyerek bugünlere geldik. Meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde bir meclis süreci geçiriyoruz. Doğru olan yerde hep birlikte olmak zorundayız. Amacımız bir. Amacımız Isparta’ya hizmet. Şehrimizi diğer illere örnek bir şehir haline getirebilmek için hepimiz beraber çalışmak zorundayız. Tüm meclis üyelerimizle tek çatı altında tek amaçla bulunuyoruz bu da hizmet. Isparta’nın kronik hale gelmiş sorunları var. Sorunları bugüne kadar tespit ederek geldik. Amacımız hızlı şekilde, koşarak bugüne kadar eksik gördüklerimizi kısa sürede yapmak. İstişare halinde şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Allah hepimize muvaffakiyet versin. Birlik beraberlik içerisinde fikirlerimizi birleştirerek, ufkumuzu çok daha fazla açarak bu şehrimizi nerede olması gerekiyorsa oraya taşımak. Vermiş olduğunuz destek ve ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Mutluluğumuz, beraberliğimiz daim olsun, şehrimizin hizmetinde sonuna kadar birlik beraberlik içerisinde olalım temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI22.05.2020
Otoparklar cuma günü saat 23.00 itibariye kapanacak21.05.2020
Camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor21.05.2020
65 yaş üstü vatandaşa evde hizmet21.05.2020