Türk Milletini iyi tanısınlar, ayaklarını denk alsınlar, bir daha Türk Milletine çarpmasınlar

Isparta Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Zafer Mahallesinde 30 Ağustos Zafer Kutlamaları Programı düzenledi. Programda Sanatçı Azerin, kahramanlık türküleri ve Türk dünyasından ezgileri seslendirdi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ailesi ile birlikte katıldığı programa ayrıca Isparta İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Özdurhan, Isparta Asker Alma Bölge Başkanı Albay Ufuk Bozkurt, MHP’li yöneticiler, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Zafer Mahallesinde düzenlenen programda konuşan Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, “Isparta’mıza ve mahallemize vermiş oldukları hizmetlerden ve bu programı düzenlenmesinden dolayı sizlerin huzurunda Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Sanatçı Azerin’in konseri öncesinde kürsüye çıkan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularıyla andığını belirtti.

Konuşmasında 30 Ağustos Zaferine giden 4 günlük süreçte yaşananları ve elde edilen başarıları dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasının yanı sıra çok duygusal bir kişiliğe sahip olduğunu ifade etti. Türk Milletinin büyük savaşları, değerleri ve zaferlerinin bulunduğuna işaret eden Başkan Günaydın, Atatürk’ün 18 yetim yetiştirdiğini belirterek, manevi kızı Ülkü Adatepe ile olan büstünün Özkanlar Kavşağında yer aldığını hatırlattı. Ağustos ayının Türk Milleti için zaferlerle dolu olduğundan bahseden Günaydın, “Bizler güzel zaferler elde ettik. Anadolu bizimdir, ana yurdumuzdur. Türkler yine bir gün bu dünyanın lideri olacaklardır” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye’nin her zaman tehlikelerle karşı karşıya kaldığını ve her seferinde de bunların üstesinden geldiğini hatırlattı. Günaydın, “Türklerin anavatanı bu Anadolu’yu hala bize uygun görmeyen dünya devletleri var. Anadolu bizimdir, bizim kalacaktır. Anadolu bizim anayurdumuzdur. Bunu bilsinler. Türkler bir gün dünyanın hakimiyetine geçecektir elbette. Nasıl üç hilal, üç kıtaya yayıldıysa, büyük Osmanlı kurulduysa, dünyanın beyefendisi ve medeniyet ürettiyse, Türkiye Cumhuriyetinin bir gün tekrar dünyanın beyefendisi olacağına inanıyorum. Yakın tarihte hepimiz bazı olaylar yaşadık. Bu saldırganlar, bu düşmanlar bunu bilsinler istiyorum. Yakın bir tarihte mecbur kaldık, kendimizi korumak için, PKK’yı ortadan kaldırmak için Zeytintalı Harekatı yaptık, yine kendimizi korumak için Afrin Operasyonu gerçekleştirdik. Biz saldıran değil, koruyanız. Büyük başarıyla, dünyanın gıpta ettiği tarzda, Amerika ve arkasında olan o kukla, maşa kullandığı, PKK’nın arkasına saklandığı kişiler seslerini dahi çıkaramadılar. Çünkü Türk ordusu cesaretlidir, Türk ordusu kahramandır. Türk ordusu gözünü taştan sakınmaz. Dünya üzerinde bir ordu var o da Türk ordusu. Yüce Atatürk Türk ordusunu, özellikle Türk askerini gözü gibi sever.

Buradan dünya duysun istiyorum, bakın Zeytindalı Harekatı ile gördünüz, Afrin Operasyonu ile gördünüz. Atatürk’ün 30 Ağustos Zaferini gördünüz. Marış’ı gördünüz, Miryokefalon’u gördünüz. Ne oldunuz, hepsinde darman dağınık oldunuz. Artık Türk’e ve Türk Milletine çatmayın. Öyle FETÖ ile bilmem neyle ABD Türkiye’yi teslim alamazsın. Bir özelliğimiz daha var. Hem Türk ordumuz kahraman olduğu kadar Türk Milletinin kahramanlığını gördünüz. Nasıl toplara, tüfeklere yalnız elindeki Türk Bayrağı ile meydan okudular. Hala derslerini alamadılar. Ben diyorum ki, bunlar devamlı çatarlarsa korkarım onlar eldeki, avuçtaki pirinçten de olacaklar bir gün. Türk Milletini tanısınlar, Türk Milletini iyi bilsinler ve ayaklarını da denk alsınlar diyorum. Bir daha da Türk Milletine çarpmasınlar” görüşlerinde bulundu.

Konuşmanın ardından Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını mahallelerinde gerçekleştiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a çiçek takdim etti.

Daha sonra sahne alan Sanatçı Azerin, kahramanlık türküleri ve Türk dünyasından ezgileri katılımcılar için seslendirdi. Azeri sanatçı, Azerin, konseri esnasında ise “Büyük zaferler kazanan bir milletiz. İşte dünyaya, dün, bugün ve yarın sesini duyuracak bir Türk milleti var” derken, “Bu bayrağı sevelim, bu ezan dinmesin, bayrağımız her zaman dalgalansın. Bu vatanı vatan yapan şehitlerimizi unutmadığımız sürece bu vatan yaşayacaktır” şeklinde duygularını da vatandaşlarla paylaştı.

Konserin ardından Sanatçı Azerin’e Başkan Günaydın ve eşi Dilek Günaydın tarafından çiçek ve çeşitli hediye takdiminde bulunuldu.

Program boyunca ayrıca mahallede kurulan balon parkta çocuklar gönüllerince eğlenirken, vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yine mahallede daire müdürlerinin hazır bulunduğu Hizmet Masasında da istek ve talepler dinlendi.

İnşallah yine beraber çalışırız21.01.2019 17:16:25
Desteğimiz bundan sonra da devam edecek21.01.2019 17:15:24
Öğrenciler bayram havası yaşadı21.01.2019 17:14:30
“Başkanımızın, Atatürk’ün milli ekonomi modelini Isparta’ya uygulaması büyük bir gurur”20.01.2019 12:12:21