BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ BİR HİZMET, BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ

Isparta Belediyesi İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolundaki ikinci etap asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın çalışmaları her an yerinde inceliyor, yetkililerden bilgiler alıyor. Son olarak ikinci etap asfalt çalışmaları kapsamında IYAŞ Bulvar önünde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Günaydın’a, esnaf yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çalışmaları Başkan Günaydın ile birlikte takip eden esnaf ve AVM yöneticileri “Bu yolun geçmişte olumsuzluklarını yaşadık, şu an çok mutluyuz. Bundan sonra buraya gelen Ispartalılar ve esnafımız daha mutlu olacak. Bizim için çok önemli ve değerli bir hizmet. Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ikinci etap asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtirken, çalışmalarda önemli bir mesafe kat edildiğini söyledi. Mevcut yolun eski halinin olumsuzluklarla dolu olduğunu ancak şu an gelinen noktada bunların tamamen ortadan kaldırıldığına dikkat çeken Günaydın, altyapının yapıldığını, kaldırım bordürleri ile kaldırımların oluşturulduğunu belirtti. Caddeye bisiklet yolunun başlayacağını kaydeden Başkan Günaydın, yine orta refüj çalışmalarının gerçekleştirildiğini ve kış dikim sezonuna hazırlık yapıldığını anlatırken, “Çünür Mahallesi ile Isparta’mız arası güllerle donatılacak, gülistan haline dönüşecek” dedi.

Cadde üzerindeki işletme ve kurumların açılmasıyla birlikte şehir oluştuğunu da ileten Başkan Günaydın, “Caddemizde su birikintileri olmayacak. Bu beni mutlu ediyor, tamamen olumsuz bir yeri olumlu hale getiriyoruz. 200 dönüm üzerine oturacak olan otogar inşaatımız devam ediyor, bu da bittiğinde bu bölgelerde şehirleşme daha da ileriye gidecek. Şehrimiz dar alanda kalmayacak ve genişleyecek. Şehir altyapısı üst yapısı, mimarisi iyi olursa o şehir daha da ileriye gider” dedi.

Isparta’dan geçmişte göçlerin yaşandığını ancak şu anda göçün durduğunu hatta az da olsa göç alan bir şehir durumuna dönüştüğünü belirten Günaydın, bunun da iki yıl üst üste alınan Yaşanabilir iller arasında birinciliğin etkisinin büyük olduğuna değindi. Günaydın, “Yaptığımız bu çalışmaların etkisi büyük oldu. Bu heyecan bize enerji veriyor. Ekiplerimiz gece 24.00’a kadar çalışıyor” görüşlerinde bulundu.

Isparta’ya yakın bir gelecekte birkaç tane daha büyük yatırım kazandıracaklarını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrimize daha da değer kazandıracak çalışmalarımız var” dedi. Bugüne kadar belediyenin şirketlerinin de aralıksız çalıştığına değinen Günaydın, bims fabrikalarının özel şirketlerin üzerinde bir performansla çalıştığını, yine 8 yıldan buyana İSTEM’inde taş üretimine üç vardiya olarak devam ettiğini, saray yapımlarına taş gönderdiğini anlattı. Günaydın, “Isparta Belediyesi ekonomik ve iktisadi olarak yakın zamanda şehrin lokomotifi olacak. Bunların hepsi logo şeklinde birbirini takip ediyor. Şehrimiz bir bütünlük içerisinde güzel bir görünüme kavuşuyor” dedi.

Isparta Belediyesi olarak şehir süsleme çalışmalarının da aralıksız olarak devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu kışın 500 bin adet gülfidanının daha toprakla buluşturulacağına değindi. 100 bin adet sarmaşık gül dikimi de yapılacağını aktaran Günaydın, yaşanabilirlikte birinci il olmayı yeterli görmediklerini belirtti. Günaydın, “Biz bunu yeterli görmüyoruz, dünyanın en mutlu illerinden olmasını istiyoruz. Her çaktığımız çivide bunu hedefliyoruz. Birkaç sene içerisinde şehrimiz çok daha güzelliklere sahip olacak. Bu çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul servis yolunun geçmişte olumsuzluklarını esnaflarla birlikte yaşadıklarını söyleyen IYAŞ Genel Müdürü Celalettin Çalış, “Şu an hepimiz çok mutluyuz. Bu yolun yapılması bizler için o kadar çok önemli ki, biz başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizim için çok önemli ve değerli bir hizmet. Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

Yine IYAŞ Bulvar’da işletme sahibi olan Ebru Ay da, “Burada mağaza açalı 6 ay oldu. Yol çalışması şu anda bizim için çok önemli. Çünkü daha önce buraya gelip gidenlerin zorluk çektiği bir durum söz konusuydu. Bu yüzden müşteri kaybı da yaşıyorduk. Sağ olsun belediye başkanımız da bu duruma el attı. Bundan sonra çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. Hem Isparta’mız hem mağazalarımız için. Bu çalışmalardan dolayı tekrar başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

BENİM PERSONELİMİN DAHA SAĞLIKLI OLMASINI İSTİYORUM21.10.2017 11:37:02
BİZLER HİZMET İÇİN ÇALIŞANLARIZ21.10.2017 11:36:10
BİZ GECE DE ÇALIŞIYORUZ, SİZDE HİÇ OLMAZSA GÜNDÜZ ÇALIŞIN21.10.2017 11:34:52
BAŞKANIMIZIN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTİYORUM21.10.2017 11:32:49