MHP TÜRK MİLLETİNİN ÖZÜDÜR

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmalarının gündüz bölümünde MHP Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez ve Özgür İsmailoğlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, akşam da Zafer ve Batıkent Mahallelerinde düzenlenen kahve toplantılarına katıldı. Başkan Günaydın, esnaf ve kahve toplantılarında vatandaşlara 15 Temmuz süreci, Cumhur İttifakı ve milletvekilliği seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Cumhur İttifakı ve MHP’nin desteklenmesini istedi.

İSMAİLOĞLU: BİZİM SAFIMIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ, CUMHUR İTTİFAKI YANIDIR

Cumhur İttifakının amacının Türkiye’deki huzur ortamını korumak olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili üçüncü sıra adayı Özgür İsmailoğlu, Milletvekilliği seçimlerinde de MHP’nin desteklenmesini istedi. İsmailoğlu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın seçim sürecinde gece gündüz kendilerini yalnız bırakmadığını dile getirerek, “MHP’nin Ankara’da olması Başkanımızın elini güçlendirir. Başkanımız gece gündüz bizimle çalışıyor. Mecliste bizde kendisine destek olmak istiyoruz. Bizim safımız Türkiye Cumhuriyeti, Cumhur İttifakı yanıdır” dedi.

SÖNMEZ: BU ÜLKE BİZLERE OLDUĞU KADAR SİZLERE DE EMANET

MHP Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Basri Sönmez, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Sönmez, alınan seçim kararının ardından FETÖ ve şer odaklarının ekonomik olarak bazı girişimlerde bulunduğunu ve aynı gece doların tırmanışa geçtiğini hatırlatarak, “Bu ülke bizlere olduğu kadar sizlere de emanet” derken, 24 Haziran’da Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekilliğinde MHP’nin desteklenmesini istedi.

MHP’nin meclisin olmazsa olmazlarından olduğunu kaydeden Sönmez, “Biz ne kadar güçlü olursak geleceğimizde de o kadar huzur olur. Cumhur İttifakında olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi. SP’nin bugün birbirlerini çok sert bir şekilde eleştiren CHP ile bir araya geldiğini kaydeden Sönmez, “İyi Parti, CHP ile ikinci tura kaldığında HDP ile işbirliği yaparım diyor. Hem bizden ayrıldıklarını, hem ülkücü, vatansever olduklarını söyleyen parti, HDP ile işbirliği yaparız diyorlar. SP, CHP ile aynı çatı altında” şeklinde konuştu. MHP’nin her yönüyle güçlü olmak zorunda olduğunu kaydeden Sönmez, “Akbabalar ve dış güçler MHP’yi meclise sokmamak için uğraşıyorlar. Piyonları üç parti. 24 Haziran’da halkımız buna izin vermeyecek” dedi.

GÜNAYDIN: MHP TÜRK MİLLETİNİN ÖZÜDÜR

15 Temmuz hain darbe girişiminden bahseden, Cumhur İttifakının önemine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, milletvekilliği seçimlerinde de MHP’nin desteklenmesini istedi. Günaydın, “Pazar günü seçim var. Milletvekilliğinde de MHP’yi desteklemeniz bana moral katar. Ankara’da milletvekilimin olması benim işlerimi yapmamda kolaylık sağlar. Bugüne kadar hiçbir parti ayrımı yapmadan Isparta’mıza hizmet verdim. Isparta’nın başkanıyım, hiçbir kulu ayırmadım. Hasan Basri kardeşim başta olmak üzere adaylarımız da milletvekili olduğunda kim gelirse gelsin onların işini yapacak, Isparta’ya hizmet edecek, bu prensibi güdecek arkadaşlarım. MHP’nin şuuru bu şekildedir. Hizmette daha 10 ayım var, bu kardeşimizin bize ve Isparta’mıza fayda getireceğini biliyorum. Hizmetin sonu yok, onun için Ankara’da elimi güçlendirin. Onun için seçimlerde Cumhur İttifakını ve MHP’ye desteklerinizi bekliyorum. Isparta’mıza daha güzel hizmetler yapalım. Isparta’ya gece-gündüz hizmet eden bir belediye ve Isparta’nın hizmetçisi belediye başkanı olarak desteklerinizi bekliyorum. Biz vatandaşlarımıza, memleketimize, ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Çalışkan, dürüst, hizmet sever, mütevazi, hizmetin hayır olduğunu bilen adayımız var. Bu arkadaşımıza desteklerinizi bekliyorum. MHP Türk milletinin özüdür. Dünyanın beyefendisi Türk milleti olacaktır” şeklinde konuştu.

Ana vazifesinin Isparta’ya hizmet olduğunu kaydeden Günaydın, “Isparta’nın hizmetkarıyım” diyerek kurdukları Oğuzata ile ülkesini, milletini, vatanını seven gençler yetiştirdiklerini dile getirdi. Isparta Belediyesinin başarılı bir belediye olduğundan da bahseden Günaydın, “Tüm belediyeler arasında Isparta Belediyesi baş tacıdır. Belediyemizin değil, Isparta’mızın zengin olmasını istiyorum. Üretim ve istihdama yönelik çalışmalar yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Herkesin heyecan duyacağı bir müze olacak12.11.2018 10:56:47
Güzel günlerinizin devamını diliyorum12.11.2018 10:55:51
Emsalsiz, benzersiz, kaliteli eserler yapıyoruz12.11.2018 09:49:52
Hat yenileme çalışması yapılıyor12.11.2018 09:48:32