FAYDALI BİR ETKİNLİK OLDU

Isparta Kent Konseyinin Türkiye Ekonomisi 2018 Halka Açılma ve Kripto Paralar (Bitcoin) ile ilgili konferansına katılan Türkiye’nin çeşitli üniversitelerden akademisyenler Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Kent Konseyi tarafından organize edilen ve Isparta Belediyesinin de destekleriyle gerçekleştirilen Isparta Kent Konseyinin Türkiye Ekonomisi 2018 Halka Açılma ve Kripto Paralar (Bitcoin) Konferansı Kültür Sinemasında gerçekleştirildi. Konferansın Moderatörlüğünü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi hocalarından ve aynı zamanda Finans Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. Başaran Öztürk yaptı. Konferansa Gazi Üniversitesi İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aksoy, Hitit Üniversitesi İİBF’den Yrd. Doç. Dr. Eyüp Ensari Şahin, Menkul Değerler Kurumsal Finans Yönetmeni Dr. Halil Arslan ve Finans Derneği İkinci Başkanı Dr. Batuğhan Karaer de ‘Kitlerin Halka Açılması’, ‘Blockchain Sistemi ve Bitcoin’, ‘Halka Açılma Uygulamaları ve Sorunları’, ‘Turizm Sektöründe Halka Açılma’ konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Konferansa katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da bir konuşma gerçekleştirdi. Günaydın konuşmasında Isparta Belediyesi olarak yaptıkları yatırımlar ve şehrin genel durumu ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Kültür Sinemasında gerçekleştirilen konferansın ardından konuşmacılar ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden katılan akademisyenler Isparta Kent Konseyi Başkanı Ramazan Ziya Örmeci ile birlikte Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette günün anısında Finans Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İİBF hocalarından Prof. Dr. M. Başaran Öztürk, Başkan Günaydın’a bir plaket takdim etti.

Finans Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. Başaran Öztürk, “Şahsım ve Finans Derneği olarak Isparta’da bulunmaktan son derece mutluyuz. Isparta Göller Bölgesinin başkenti. Doğal, tarihi güzellikleri, bir gül şehri, gül diyarı. Hem Kent Konseyi Başkanımız, hem Belediye Başkanımız ve diğer ilgiler bizlere son derece ilgi gösterdiler. Misafirperverliğin en güzel şeklini gerçekleştirdiler. Isparta’da bulunmaktan hem çok mutluyuz hem de çok gururluyuz” dedi.

Türkiye’nin üniversitelerinden akademisyenlerin katıldığı bir konferans düzenlendiğini ve ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiklerini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Ramazan Ziya Örmeci, “Gündemdeki son konuları değerlendirdik. Bundan sonra da gündemde olan konular ile ilgili etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bu konularda bize en büyük desteği veren Yusuf Ziya Günaydın başkanıma teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Bugün Isparta’mızda güzel bir olay gerçekleşti. Güzel bir konferans düzenlendi. Kent Konseyimizi bu konuda tebrik ediyorum. Misafirlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hocalarımız, Türk ekonomisinin bu güne kadar siyasi ve diğer konularda nasıl ve nerelerden geçtiğini ve nasıl kayıplar verdiğini, bundan sonrada ne olabilir tahminine kadar ince detayları ile anlattılar. Faydalı bir etkinlik oldu. Ülke açısından bu ekonomik kararlarını ve güzelliklerini her bireyin biraz daha gelişim halinde adeta bunu öğrenmesi lazım. Yoksa ülkemizin bilmeyerek bazı çalışmalar yöntemler yanlış olursa ülke olarak ilerleme şansımız zayıf olur. Çok faydalı konuşmalar oldu, ben de çok yararlandım. Tekrar tüm hocalarımıza ve bilim adamlarımıza katılımlarından dolayı tebrik ediyorum. Kent Konseyimize de bu faydalı etkinliğinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Günaydın, Gül Küçük Sanayi Sitesi Aşure Gününe katıldı21.09.2018 17:53:23
Son otobüs seferleri 00.30’da yapılacak21.09.2018 17:50:57
Türkmenlerden Başkan Günaydın’a selam ve teşekkür21.09.2018 17:44:50
“Bir şeyin önüne değil, sonuna bakacaksınız”21.09.2018 17:43:16