BAŞKAN GÜNAYDIN İÇİN GÖKYÜZÜNE GÜVERCİN SALDILAR

Isparta Belediyesinin düzenlemiş olduğu köy buluşmaları programı tüm hızıyla sürüyor. Belediye son olarak merkeze bağlı Aliköy’ünde köy buluşması programı düzenledi. Yağışa rağmen yoğun bir kalabalığın yer aldığı programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Ümmü Erbil, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Yine çocuklar balon parkta eğlendi, ebru yaptı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın köy meydanına gelişinde yoğun ilgi ile karşılanırken, gökyüzüne güvercin salındı. Başkan Günaydın kendisine verilen güvercinleri sevdi ve ardından gökyüzüne bıraktı.

Aliköy’ünde düzenlenen köy buluşmaları öncesinde Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şırnak Dereler bölgesinde 1989 yılında şehit düşen Jandarma Komando Er Mehmet Ali Karabay’ın, abisi Süleyman Karabay ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Günaydın, abi Süleyman Karabay’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ederek aile ile bir süre sohbet etti.

Buradan köy meydanına geçen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Programda konuşan Aliköy Muhtarı İrfan Çınar, yoğun yağış olmasına karşın köylerine gelen Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Çınar, Başkan Günaydın’ın bundan önceki köy ziyaretlerinde o köylere bazı müjdeler verdiğini hatırlatarak, kendilerinin de imar ile ilgili olarak müjde vermesini beklediklerini dile getirdi. Muhtar Çınar, “Başkanım köyümüzde böyle bir etkinlik düzenlemenizden dolayı şahsım ve köy halkım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Havaya salınan ve barışı temsil eden güvercinler arasında kürsüye çıkan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Cana yakın, misafirperver Aliköyümüzün  siz hanımefendi, beyefendi ve gençlerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Belediye Meclisi üyeleri, bazı köy ve mahalle muhtarlarının da katıldığı programda vatandaşlara seslenen Başkan Günaydın, Aliköy’ün çok güzel bir yerleşim alanı olduğundan bahsetti. Köy insanının en güzel bir şekilde kendilerini ağırladıklarını kaydeden Günaydın, bir gün belediye olarak kendilerine yetki verilmesi halinde Isparta’yı nasıl yaşanabilir şehirlerarasında birinci yaptıysa, aynı şekilde Isparta’nın köylerinin tamamını da Türkiye’de en yaşanabilir köyler yapmak istediğini dile getirdi. Isparta Belediyesinin, yaptığı çalışmalardan bahseden ve temizlik hususunda bakanlıktan ödül alan bir belediye olduğunu hatırlatan Günaydın, “Köylerimize büyük değer veriyoruz. Sorunlarını, istek ve arzularını kendileri istemeden biz yapacağız. Isparta’mızı büyük projelerle tanıştırdık. Isparta bir gün Avrupa ile yarışacak. Aynı şekilde köylerimizi de Avrupa standartlarına ulaştırmayı hedefliyoruz. Muhtarımızın bahsetmiş olduğu istekleri de zaman içerisinde çözeceğiz. Bugün beni duygulandırdınız, sevindirdiniz, coşturdunuz. Sizlerin bu göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bıraktığınız güvercinler barışı, sevgiyi, saygıyı ortaya çıkardı. Yaşanabilir şehir olduğu gibi, yaşanabilir köylerin de Isparta’nın köyleri olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Köylerinde düzenlenen etkinlikten dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden vatandaşlar da, “Düzenlenen etkinlik bizleri mutlu etti. Çocuklarımız için çok güzel faaliyetler yapıldı, onların mutluluğu bizleri sevindirdi. Başkanımız böyle bir programı köyümüzde düzenlendiği için bizleri çok memnun etti. Ali köyümüzün böyle bir şeye çok ihtiyacı vardı. Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Programların devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Birlik beraberlik içinde olalım, devletimizi, milletimizi destekleyelim14.08.2018 14:52:06
Yaşanabilir şehir unvanını karakaşımıza, kara gözümüze vermiyorlar14.08.2018 14:48:50
Karşılıklı sevgi ve dostluk oluştu13.08.2018 13:15:47
Mutlu yaşamak için çalışmaktan kaçmamak lazım13.08.2018 13:13:37