BAŞKANLARIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN GURUR DUYUYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Isparta’ya geldi. MHP Genel Merkezinin Yerel Yönetimlerde Üretken Belediyecilik modeli ile ilgili başta Isparta Belediyesi olmak üzere, ilçe ve belde belediyelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Durmaz, “Isparta’ya her geldiğimizde sayın başkanımızın önderliğinde meclis üyelerimizin ve belediye çalışanlarımızın Isparta’ya değer kattıklarını, şehrin sosyal yaşam seviyesini, refah seviyesini, yaşam standardını yükselttiklerini görmekten ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Gördüğümüz manzaradan son derecede mutlu olduğumuzu belediye başkanlarımızın çalışmalarından gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, geldiği şehirde ilk olarak Isparta Belediyesinin proje ve yatırımlarını inceledi, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. MHP İl Başkanı İsa Yalçın başta olmak üzere parti teşkilatları ve MHP’li ilçe ve belde belediye başkanlarının da katıldığı program ilk olarak Isparta Belediyesinin Koçtepe Köyü Yolu üzerine 49 dönüm alana inşa ettiği Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Açılışı 4 Kasım’da gerçekleştirilen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindekiler ardından Çünür Yenişehir’de inşaatı devam eden ve 200 dönüm alan üzerine kurulan Yeni Otogar ve Yaşam Alanı ile Oğuzata Eğitim Kurumlarında incelemelerde bulundu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti, hazırlanan ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler aldı. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ardından Etnografya Müzesini gezdi yine yapımına başlanan Ergenekon Müzesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Durmaz’ın ziyaretleri arasında Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi de yer alırken, burada Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Sayın Genel Başkan yardımcımız Isparta’mızı ziyarete geldi. Isparta’da projelerimizin en iyi şekilde yapılmasını isteyen ve hizmet edebilen bir belediye anlayışını görmek için geldiler. Biz her zaman genel merkezimizle irtibatlıyız. Genel merkezimizde projelerimizi ve çalışmalarımızı takip ediyor. Sayın genel başkan yardımcımız eksilerimizi, artılarımızı görmeye geldiler, tavsiyelerini alıyoruz. Bu ziyaret İl Başkanlığımızın düzenlediği genel bir ziyaret programı. Diğer belediye başkanlarımızı da ziyaret edecek.  Sayın Genel Başkan Yardımcımızın ziyaretleri bizim için bir onur olduğu kadar aynı zamanda da kendilerini bir bilgi kaynağı olarak görüyoruz” dedi.

MHP İl Başkanlığının tertip ettiği, il, ilçe ve belde belediyelerini ziyaret amacı kapsayan birbuçuk günlük bir program çerçevesinde Isparta’da bulunduğunu söyleyen MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz şunları söyledi:

“Böyle bir programı hazırlayan il başkanımıza, belediye başkanlarımıza ve teşkilatımızın her kademesindeki değerli yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinin tezahür ettiği, en güzel örneklerinin görüldüğü bir il belediyemizi ziyaret ettik. Isparta’ya her bir geldiğimizde sayın başkanımızın önderliğinde meclis üyelerimizin ve belediye çalışanlarımızın Isparta’ya değer kattıklarını, şehrin sosyal yaşam seviyesini, refah seviyesini, yaşam standardını yükselttiklerini görmekten ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik anlayışının özünde Isparta’nın kendisine tevdi edilen imkan ve kaynaklarını, kapasitesini sonuna kadar bir kuruşuna halel getirmeden yine Ispartalıların emrine sunmak gibi bir sorumluluğu bir hakkın yerine getirdiklerini görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Biz hem çalışmaları yerinde görmek hem istişarelerde bulunmak, teşkilatlarımızı ziyaret etmek maksadıyla geldik, gördüğümüz manzaradan son derecede mutlu olduğumuzu belediye başkanımızın ve diğer belediye başkanlarımızın çalışmalarından gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle tüm Ispartalılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Isparta Belediyesi ziyaretinin ardından, ziyaretlerine Kuleönü ve Sav Belediyeleriyle sürdürdü. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ardından MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek burada İl Başkanı İsa Yalçın ve partililerle bir araya gelerek, güncel konular ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İnşallah yine beraber çalışırız21.01.2019 17:16:25
Desteğimiz bundan sonra da devam edecek21.01.2019 17:15:24
Öğrenciler bayram havası yaşadı21.01.2019 17:14:30
“Başkanımızın, Atatürk’ün milli ekonomi modelini Isparta’ya uygulaması büyük bir gurur”20.01.2019 12:12:21